Llámenos
Whatsapp

Tuset Esdeveniments

Agència d'organització d'esdeveniments de Lleida

T'ajudem a organitzar
el teu esdeveniment
online amb èxit

team building en remoto

Organització d'esdeveniments a Lleida
híbrids i virtuals

team building cata de vinos online

Organització de team building
virtuals

Tècnicament tot sortirà perfecte

Assajarem dies abans amb tu i, durant l’esdeveniment, tindràs dos tècnics acompanyan-te en tot moment. 

Tuset Esdeveniments

La teva agència d'esdeveniments a Lleida

ESDEVENIMENTS PRESENCIAls, híbrids i virtuals


Som la teva agència d'organització d'esdeveniments a Lleida. Sigui quin sigui el format; presencial, híbrid o bé virtual. Nosaltres ho farem fàcil.

TEAM BUILDING PRESENCIALS I TEAM BUILDING VIRTUALS


A l'avantguarda en l'organització de team building. Disposem d'un ampli llistat d'activitats innovadores, creades per a fomentar la motivació del teu equip.

ORGANITZACIÓ DE WEBINARS FORMATIUS, VIDEOS CORPORATIUS PER EMPRESES, ETC.

Anys d'experiència creant contingut de qualitat. El nostre equip de professionals en matèria audiovisual està especialitzat en la creació de vídeos d'empresa i webinars formatius.

Les opinions dels nostres clients
com a agència d'esdeveniments

Esdeveniments virtuals

La millor opció en temps de COVID

Tuset Esdeveniments s’encarrega d’organitzar i gestionar els teus esdeveniments corporatius amb la màxima rigorositat i amb un compromís d’èxit. Ens ocupem de tot perquè no t‘hagis de preocupar per res. El nostre equip d’experts cuidarà fins al més mínim detall per assegurar que el teu esdeveniment d’empresa es converteixi en una cita memorable. Més de 10 anys d’experiència, a la avantguarda de la gestió integral d’esdeveniments a Lleida ens avalen.

Agència d'esdeveniments a Lleida

Posa’t en contacte amb nosaltres i diga’ns de quin tipus d’esdeveniment es tracta. T’assessorarem de manera presencial a la nostra oficina o viatjarem a qualsevol punt d’Espanya per tal que el procés sigui el més còmode possible. La teva tranquil·litat és la nostra prioritat, l’èxit la nostra garantia.

Organització d'esdeveniments corporatius a Lleida

El nostre catàleg és molt ampli. Escolleix el tipus d’esdeveniment que més s’adapti a les teves necessitats i nosaltres ens encarregarem de materialitzar-lo. Posa’t en mans del nostre equip de professionals i descobreix com fer que el teu esdeveniment superi totes les expectatives. Oferim tota mena de serveis addicionals com ara ball, música en viu, DJs o espectacles de màgia.

Des de 2009, la nostra agència d’esdeveniments a Lleida s’encarrega de gestionar espectacles de primer nivell, contractant als millors artistes del panorama actual.

Amb nosaltres, tindràs accés a tota mena de perfils professionals per a dinamitzar el teu esdeveniment. Presentadors, ponents, estand-ups, mags, etc. Oferim també una àmplia selecció de bandes i artistes de diferents gèneres musicals: jazz, pop, cover bands, música clàssica, soul…

Conferenciants per a esdeveniments a Lleida

Escolleix entre una amplia gamma de ponents especialitzats en temes molt diversos o compta amb la col·laboració d’alguna personalitat dels mitjans de comunicació com a conferenciant en el teu esdeveniment a Lleida.: 

  • Comunicació i Felicitat
  • Economia i Negocis
  • Noves tecnologies i innovació
  • Habilitats de lideratge i gestió
  • Esports
  • Discursos motivacionals

Activitats de team building a Lleida

El team building és un esdeveniment que ajudarà a potenciar el rendiment, la comunicació i la motivació del teu equip. Aquests esdeveniments participatius afavoreixen la definició d’objectius de manera conjunta i ajuden a establir els procediments per aconseguir-los gràcies al treball en equip.

Les propostes en aquesta categoria són molt variades depenent del perfil corporatiu i del que es vulgui treballar. Hi ha opcions per a tots els gustos com ara la creació d’una Haka, fer castells de sorra, o inclús participar en el programa de televisió Masterchef, etc.

Videos d'empresa a Lleida

Amb Tuset Esdeveniments, disposaràs dels millors professionals en la gestió de serveis audiovisuals, que enregistraran i produiran gravacions per tal d’immortalitzar el teu esdeveniment i produir contingut corporatiu de qualitat per a promocions, comunicats i formacions d’empresa.

Et cal organitzar un esdeveniment a Lleida?

Contacta'ns

Customer Stories

These are some opinions from our customers

Clients a Lleida

Aquests són alguns dels nostres clients

linea_logos

Som el teu organitzador d'esdeveniments a Lleida

CONTACTE

Tuset Esdeveniments | Agència d’organització d’esdeveniments a Lleida.
Telèfon: (+34) 900 377 023. Trucada gratuïta.
info@tuseteventos.com

Si vols formar part del nostre equip, envia’ns el teu CV a rrhh@grupotuset.com

Membres associats a:
logo_aevea_tuset

SOBRE NOSALTRES

Tuset Esdeveniments és una agència d’organització d’esdeveniments de Lleida.

XARXES SOCIALS

Copyright © 2009 – 2020 – Tuset Esdeveniments

Ir arriba