Tuset EVentos

Agència d’Organització d’Esdeveniments de Girona

¡Contáctanos!

T'ajudem a organitzar el teu esdeveniment o team building a Girona

organizacion de eventos

Organització d'esdeveniments presencials

Evento virtua

Organització d'esdeveniments online

actividades divertidas team building

Team building presencials

team-building-virtuales

Team building virtuals

Cas D'ÈXIT
BIODERMA

Cas D'ÈXIT
REVLON

Testimonials

Cas D'ÈXIT
world trade center

La teva agència d'esdeveniments a Girona

organització d'ESDEVENIMENTS PRESENCIAls, híbrids i virtuals, a girona


La agència de confiança per a l'organització de tota mena d'esdeveniments. Siguin presencials, híbrids o virtuals, format imprescindible durant l'era COVID.

organització de team building presencials i team building virtuals a girona


No t'enduguis sorpreses d'última hora. Posa't a les nostres mans i gaudeix d'aquesta experiència amb tot el teu equip. Ens adaptem al teu format.​

producció d'esdeveniments a GIRONA A TOTS ELS NIVELLS

Cas d'èxit
GINCANA PARA HARD ROCK CAFÉ

Gestionar esdeveniments corporatius no és cosa fàcil. En som conscients i volem donar-te un cop de mà. Som experts en la planificació, gestió i supervisió d’esdeveniments de tota mena des de fa més de 10 anys. Ens mou la il·lusió dels nostres clients i el compromís que comporta cada repte. Aquests dos valors, han fet que l’èxit passi a ser un requisit indispensable de la nostra política.

Agència d'esdeveniments a Girona

Volem que tot surti millor, si cap, del que tenies pensat. I volem que no hagis de moure ni un dit per aconseguir-ho. Nosaltres ens encarregarem de tot. Per fer-ho abans ens reunirem amb tu, ja sigui a la nostra oficina, de manera virtual, o en tu ens diguis dins el territori nacional.

Activitats de team building a Girona

Gaudeix d’una activitat de team building i fes créixer la cohesió del teu equip d’una manera entretinguda. Tria entre una àmplia gamma d’activitats especialment adaptades als esdeveniments corporatius, que inclouen la creació d’una Haka, fer castells de sorra, participar en el programa de televisió Masterchef, etc.


Aquests esdeveniments participatius afavoreixen la definició d’objectius de manera conjunta i ajuden a establir els procediments per aconseguir-los gràcies al treball en equip.

Organització d'esdeveniments corporatius a Girona

Estem compromesos amb l’eficiència i en superar qualsevol expectativa en cada un dels nostres projectes. La nostra oferta d’esdeveniments és gairebé tan àmplia com la nostra experiència. Escolleix entre ball, música en viu, DJs, espectacles de màgia, etc. Nosaltres ens encarregarem de proposar-te els millors artistes, presentadors, ponents, estand-ups i mags.

El nostre equip de professionals del món de l’espectacle s’encarregarà de tots els detalls tècnics, perquè no hagis de preocupar-te per res. T’ajudarem amb la música, la posada en escena, la dinamització i tot el que faci falta perquè l’esdeveniment sigui un èxit.

Customer Stories

These are some opinions from our customers