Tuset EVentos

Agència d’Organització d’Esdeveniments de Barcelona

¡Contáctanos!

T'ajudem a organitzar el teu esdeveniment o team building a Barcelona

organizacion de eventos

Organització d'esdeveniments presencials

Evento virtua

Organització d'esdeveniments online

actividades divertidas team building

Team building presencials

team-building-virtuales

Team building virtuals

Cas D'ÈXIT
BIODERMA

Cas D'ÈXIT
REVLON

Testimonials

Cas D'ÈXIT
world trade center

La teva empresa d'esdeveniments a Barcelona

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS PRESENCIAls, híbrids i virtuals, a barcelona


Som una agència d'organització d'esdeveniments presencials, híbrids i, també, online i virtuals, format imprescinidible en temps de COVID

ORGANITZACIÓ DE team building presencials i team building virtuals a barcelona


També organitzem team building, tant presencials con en format online i virtual. Mantemim la motivació i productivitat dels teus equips.

PRODUCCIÓ D'ESDEVENIMENTS A BARCELONA A TOTS ELS NIVELLS

Ens encarreguem de totes les partides que comporta l'organització d'un esdeveniment a Barcelona

Cas d'èxit
GINCANA PARA HARD ROCK CAFÉ

Tuset Esdeveniments treu tot l’estrès que comporta la gestió d’esdeveniments corporatius. Ens encarreguem de tot i superem les expectatives. La nostra passió és aconseguir la perfecció i l’èxit en tots els esdeveniments. Amb més de 10 anys d’experiència en la gestió d’esdeveniments a Barcelona, sabem el que funciona, el que no, i el que necessites perquè el teu esdeveniment sigui un èxit.

Agència d'esdeveniments a Barcelona

Des de la nostra seu a Barcelona, podem organitzar reunions o viatjar a qualsevol lloc d’Espanya. Faci’ns saber quin tipus d’esdeveniment desitja, i farem que el camí a l’èxit sigui més fàcil:

Activitats de team building a Barcelona

Gaudeix de l’activitat de team building que millor s’adapti als assistents al teu esdeveniment a Barcelona. Triï entre una àmplia gamma d’activitats especialment adaptades als esdeveniments corporatius, que inclouen la creació d’una Haka, fer castells de sorra, participar en el programa de televisió Masterchef, etc.

Si vols que els teus empleats potenciïn valors com el treball en equip, la cohesió del grup i la creativitat mentre treballen en objectius específics definits per la teva empresa, aquestes activitats ajuden a desenvolupar forts llaços entre els assistents i a millorar el teu ambient de treball.

Organització d'esdeveniments corporatius a Barcelona

Triï el programa que millor s’adapti al seu esdeveniment. Triï entre diferents opcions, incloent ball, música en viu, DJs, espectacles de màgia, etc. El nostre equip de professionals del món de l’espectacle s’encarregarà de tots els detalls tècnics, perquè no hagis de preocupar-te per res.

Customer Stories

These are some opinions from our customers